Top Left Background Top Right Background
Bottom Right Background
wie-wij-zijn-werkzoekend-750x500

Wie wij zijn:

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg voor de centrale Sterilisatie afdelingen. Wij bieden ervaringrijke gespecialiseerde MSMH en leidinggevende binnen deze branche. Sinds 2017 is Claaf People uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat wij bieden:

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij Claaf People. In Nederland bieden wij banen op basis van detachering, en Zzp & flexwerken. Wij zorgen door middel van werving en selectie dat jij je juiste opdracht vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Het voordeel van werken bij Claaf People is dat je bemiddeld wordt door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van accountmanagers klaar staan om jou te begeleiden en te ondersteunen! We bieden je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris en mogelijkheid op leaseauto en welkombonus.

Werken bij Claaf People:

Dit kan je nou verwachten bij Claaf People; Onze bedrijfscultuur is professioneel, maar op informele wijze. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de werknemers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en proberen we op basis hiervan de beste matches te maken met de beschikbare functies van onze klanten. Naast het bieden van de meest afwisselende en uitdagende banen doen we ook veel aan onderlinge binding. Zo organiseren we onder andere regelmatig gezellige personeelsuitjes, zijn we zeer actief op social media waar we zoveel mogelijk Collega’s bij betrekken!

E-mail contact

Contactgegevens

map-icon

Onze adres

Saturnusstraat 46
2132 HB Hoofddorp

smartphone-icon

Contact Opnemen

023 799-3040 Office
023 799-30XX Fax

Share:
Open Notification Goto Top
Close Notification

Contact Info

023-799-3040
info@claafpeople.nl
Saturnusstraat 46, 2132 HB Hoofddorp
Openingstijden
Ma t/m Vr: 9-17 uur
Za & Zon: Gesloten

Recent News

Other News