Site is loading.

Medewerker Centrale sterilisatie afdeling:

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen ben je ervoor verantwoordelijk dat het instrumentarium dat benodigd is op het OKC, of elders in het ziekenhuis, tijdig en op de juiste wijze is gereinigd, gesteriliseerd en ingepakt. Je verzorgt de distributie van steriele medische hulpmiddelen, stelt instrumentensets samen en controleert deze. Ook signaleer je en anticipeer je op gebeurtenissen in relatie tot patiëntveiligheid en je registreert deze. Uiteraard onderneem je actie waar nodig of mogelijke is.

Manager/Teamleider Centrale sterilisatie afdeling:

Als Manager / Teamleider Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) maak je onderdeel uit van het leidinggevende team van het Operatie Kamer Complex (OKC). Gezamenlijk zorgen jullie voor een optimaal functionerend OKC. Je levert input voor het jaarplan en de begroting en bent verantwoordelijk voor (o.a.) de implementatie van wettelijke richtlijnen en voorschriften van de IGZ,NIAZ/Qmentum en andere vigerende wet-regelgeving

DSMH / DSRD (Deskundige steriele medische hulpmiddelen (scopen reiniging desinfectie):

Als Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen én Deskundige Scopen Reiniging & Desinfectie (DSMH / DSRD) ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, uitdragen en bewaken van het beleid rondom steriele medische hulpmiddelen (SMH) en de reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen (SRD). Om de steriliteit van de medische hulpmiddelen en de flexibele endoscopen te controleren en te waarborgen voer je onderzoek uit op de verschillende afdelingen en controleer je tevens de digitale documentatie. Jij kent de vigerende wet- en regelgeving van voren tot achteren, waardoor jij erop toeziet dat alle reinigingsprocedures correct worden uitgevoerd. Dit doe je onder andere door medewerkers die dagelijks met de steriele instrumenten en disposables werken voor te lichten over de procedures.

Medewerker Logistiek operatie kamers:

Jij gaat er samen met jouw collega’s voor zorgen dat de logistieke processen op de OK soepel verlopen. Als medewerker logistiek draag je onder andere zorg voor een optimaal voorraadbeheer en zorg je dat de OK’s op de juiste manier worden aangevuld zodat het OK personeel nooit misgrijpt. Ook klaarzetten voor operatie hoort in jouw takenpakket. Dit betekent dat je verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren op en rond de Operatie Kamers.

Medewerker Scopen afdeling: Als medewerker CSD (Centrale Scopen Desinfectie) staat hygiëne hoog in het vaandel! Als geen ander weet jij hoe je flexibele scopen in een ziekenhuis reinigt en desinfecteert.
Jouw werkdag begint met het ontvangen en controleren van de medische hulpmiddelen van zowel de interne afdeling als externe klanten. Je registreert deze in het track- en trace systeem, verzorgt metingen en demonteert en desinfecteert de scopen. Hierna maak je de medische hulpmiddelen verzendklaar om weer richting de klant te gaan.
Je bent alert op technisch storingen. Om goed te kunnen werken is het van belang dat je je werkplek gebruiksklaar en hygiënisch houdt. Aan beweging geen gebrek. Je werk is afwisselend, je staat en loopt veel.

Medewerker afdeling assistent(e) Centrale sterilisatie afdeling: Ben jij iemand die van aanpakken houdt en goed prioriteiten kan stellen? Vind je het super leuk om service te verlenen naar collega’s? Ben je op zoek naar een tijdelijke baan met een afwisselend takenpakket?
Lees dan snel verder! Werkzaamheden
Je hebt een heel breed takenpakket waar in je:

 • Inpakken van medische instrumenatrium;
 • Goederen ophaalt en wegbrengt;
 • Centrale sterilisatie afdeling op orde houdt en bevoorraadt.

Competenties
Voor deze functie zoeken we iemand die:

 • Van aanpakken houdt;
 • Prioriteiten kan stellen;
 • Service gericht is;
 • Een groot gevoel voor empathie heeft.

Verder ben je:

 • Flexibel;
 • Stressbestendig;
 • Zeer betrouwbaar;
 • In staat om overzicht te behouden.

En je hebt:

 • Minimaal een MBO4 diploma;
 • Goede communicatieve skills.

E-mail contact

 1. Customer support — info@claafpeople.nl
 2. Sollicitatie vragen — sollicitatie@claafpeople.nl
 3. Facturatie vragen — facturatie@claafpeople.nl
 4. Opdrachten indienen — opdrachten@claafpeople.nl

Contactgegevens

map-icon

Onze adres

Koningsbeltweg 33
1329 AB Almere

smartphone-icon

Contact Opnemen

Mail ons gerust info@claafpeople.nl of bel met +31640249022.

Goto Top
Close Notification

Recent News

Other News