Site is loading.
Onze-diensten-claaf-people

De diensten die wij verlenen zijn uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie. Per situatie bekijken we samen met de klant welke dienst het meest passend is.

UITZENDEN
Het uitzenden van personeel houdt in dat u een arbeidskracht inhuurt via Claaf People. Een reden kan zijn, omdat u tijdelijk meer werk heeft of om uw personeelsbestand flexibel te houden.
Naast de werving verzorgen wij ook de contracten, de verloning van het personeel en zorgen wij dat alles volgens binnen de kaders van de wet verloopt. Bij het inlenen van uitzendkrachten hoeft u zich geen zorgen te maken over lopende contracten, ziekte en/of ontslag. Wij dragen het werkgeversrisico en u betaalt een vast tarief per gewerkt uur.

DETACHEREN
Het detacheren van personeel houdt in dat u een arbeidskracht inhuurt via Claaf People met als doel dat de medewerker na de gedetacheerde periode bij u in dienst treedt.
Voordat de medewerker aan de slag gaat, wordt een aantal gewerkte uren (meestal 1200 uur) afgesproken en vervolgens kan de medewerker kosteloos bij u in dienst treden. Tijdens de detacheringsperiode is Claaf People verantwoordelijk voor de contracten, verloning, afdrachten en de ziektekosten. Zijn er onvoorziene veranderingen of voldoet de gedetacheerde niet geheel aan de eisen, dan kan er worden gekozen om de detacheringsperiode te verlengen of om de medewerker geen contract aan te bieden.

WERVING & SELECTIE
Bij werving & selectie heeft u een vacature voor een vaste plek binnen uw bedrijf. Claaf People verzorgt de werving en de eerste selectie voor de vacature. Nadat er een of meerdere passende kandidaten zijn gevonden, worden deze bij u aangeboden. Waarna u de laatste beslissing maakt. Werving & selectie is bij Claaf People op no cure no pay basis, u hoeft alleen te betalen als de medewerker ook daadwerkelijk bij u in dienst treedt.

De kosten van werving & selectie zijn 18% van het jaarsalaris + vakantiegeld, afhankelijk van de opdracht en jaarsalaris kan dit bedrag afwijken.

PAYROLL
Het payrollen van een door u aangedragen medewerker houdt in dat Claaf People juridisch werkgever wordt. Claaf People verstrekt de medewerker een uitzendcontract. Wij verzorgen de contracten, verloning en dragen de premies en loonbelasting af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken wij de ziek en beter meldingen. Een bijkomend voordeel van payroll is dat u vrij bent van de doorbetalingsplicht bij ziekte.

E-mail contact

Contactgegevens

map-icon

Onze adres

Saturnusstraat 46
2132 HB Hoofddorp

smartphone-icon

Contact Opnemen

023 799-3040 Office
023 799-30XX Fax

Goto Top
Close Notification

Recent News

Other News