Site is loading.

Welkom bij Claaf CSA Service

Gespecialiseerd in het reinigen, steriliseren en transporteren van Medisch hulpmiddelen. Jong, dynamiek en allerbelangrijkste ervaren speler in de markt van sterilisatie en logistiek van medisch instrumentarium. Vanuit Alblasserdam steriliseert Claaf CSA service instrumenten van ziekenhuizen en klinieken uit heel Nederland. Expertise en ervaring maakt dat Claaf CSA service zelfs de meest specialistische sterilisaties efficiënt en zorgvuldig uit kan voeren. Zowel de medewerkers als het bedrijfsmanagement bestaan allemaal uit ervaren, kennisrijke gediplomeerd CSA medewerkers. Claaf CSA service staat garant voor de duurzaamheid van uw kostbare instrumenten, juiste onderhoud en behandeling, optimale wering van microben en steriliteit.

De Grondvlak van Claaf CSA Service

Claaf CSA service neemt het volledige sterilisatieproces van medisch instrumentarium uit handen. Met ons werk brengen we rust en structuur in het gehele proces, bieden we kwaliteit en efficiëntie en zorgen we voor een optimale samenwerking met ziekenhuizen, klinieken en praktijken.

Kwaliteit & Efficiëntie

Claaf CSA service heeft het sterilisatieproces volledig geoptimaliseerd. Omdat we veel ziekenhuizen en klinieken bedienen hebben we schaalvoordelen en investeren we in de hoogste kwaliteit sterilisatiemachines en de nieuwste technologieën. Omdat we ook in de nacht, weekenden en feestdagen doorwerken bent u ervan verzekerd dat uw instrumentarium altijd op tijd, indien gewenst de volgende ochtend, weer beschikbaar is. Naast het sterilisatieproces kunnen we ook de logistiek op het OK-complex voor u uit handen nemen.

Uw werkzaamheden staan centraal

Claaf CSA service hanteert een vraag gestuurde aanpak. Dit houdt in dat er wordt gewerkt op basis van de planning van uw OK. U kunt precies aangeven welk instrumentarium u wanneer weer nodig heeft en op basis daarvan plannen wij de sterilisatiewerkzaamheden in. Spoedaanvragen kunnen we binnen een paar uur steriliseren en leveren. Zo bent u altijd verzekerd van een steriel instrumentarium.

Rust structuur

Claaf CSA service creëert rust en structuur in het proces van opereren en steriliseren. U kunt erop vertrouwen dat uw benodigde instrumentarium op tijd, compleet en steriel beschikbaar is. 

Doordat het proces geheel gepland wordt ontstaat er minder stress en kan er meer gefocust worden op de operatie en de patiënt dan op de organisatie daaromheen.

 
Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening en mogelijkheden? Vraag u mail of verzoek naar info@claafpeople.nl of bel met 023-799-3040
 
 
 

E-mail contact

  1. Customer support — info@claafpeople.nl
  2. Sollicitatie vragen — sollicitatie@claafpeople.nl
  3. Facturatie vragen — facturatie@claafpeople.nl
  4. Opdrachten indienen — opdrachten@claafpeople.nl

Contactgegevens

map-icon

Onze adres

Saturnusstraat 46
2132 HB Hoofddorp smartphone-icon

Contact Opnemen

023 799-3040 Office
023 799-30XX Fax

Goto Top
Close Notification

Recent News

Other News