Site is loading.
Arbeidsvormen -werkzoekend

Claaf People biedt mogelijkheid tot verschillende arbeidsvormen, namelijk: detachering, ZZP, flexwerken of bemiddeling (werving & selectie). Bekijk hieronder de verschillende vormen om te zien wat de meest geschikte arbeidsvorm voor jou is!

Detachering:

Toe aan een vervolg stap of uitdaging?

Dat je toe bent aan meer verbreding? Dat je wel eens verder wilt kijken? Kies dan voor Claaf People en geniet van vrijheid mét de zekerheid van een vast detacheringscontract!

Wat houdt detacheren nou eigenlijk in?

Detacheren kun je beschrijven als ‘uitlenen’. Je komt in dienst bij Claaf People en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft Claaf People je werkgever. Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en binnen Nederland biedt jou een groot aanbod aan mogelijkheden. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen.

De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Detacheren bij Claaf People houdt dus in dat je van ons een dienstverband ontvangt en wij vervolgens de opdrachten vinden die bij jou passen. 

Zzp'er

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt Claaf people jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. Je bepaalt bij Claaf People zelf waar en wanneer je werkt.

Kies de zzp opdrachten bij jou in de buurt

Wij zijn actief in heel Nederland. Zo kun je aan de slag in Noord-Holland of Zuid-Holland, maar ook in Groningen of Limburg. We zijn eigenlijk in elke grote stad wel te vinden, zoals Breda, Den-Haag en Amsterdam, maar we zijn uiteraard ook actief in de kleinere zorginstellingen. Kortom, wij hebben regelmatig vacatures voor zzp’ers in de zorgsector. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via Claaf people. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons Claaf People flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop je je in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden. We hebben verschillende vacatures voor zzp’ers in de zorg beschikbaar.

Losse diensten

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst.

E-mail contact

Contactgegevens

map-icon

Onze adres

Saturnusstraat 46
2132 HB Hoofddorp

smartphone-icon

Contact Opnemen

023 799-3040 Office
023 799-30XX Fax

Goto Top
Close Notification

Recent News

Other News